Advertisement

Таліби / Vijna V Afganistani Talibi Zahopili Vzhe Shostu Stolicyu Provinciyi - За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters.

Таліби / Vijna V Afganistani Talibi Zahopili Vzhe Shostu Stolicyu Provinciyi - За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters.. Таліби у президентському палаці кабула: У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул. Таліби відпустили в'язнів найбільшої в'язниці афганістану. Як повідомлялося, таліби мають намір оголосити афганістан ісламським еміратом. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат.

Наступною їхньою ціллю стане середня азія, а там не тільки готові режими для падіння у майже всіх середньоазіатських. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. Таліби заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Вони контролювали третину території афганістану на. 3.3.1 afghanistan during taliban rule.

T1eivcp6egj 9m
T1eivcp6egj 9m from parlament.ua
Таліби взяли в облогу ключове місто на півні афганістану. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Сша, британія, німеччина спішно евакуюють своїх громадян з афганістану. У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул. Високопоставлений чиновник сказав агентству, що таліби заходять з усіх боків, але не навів додаткових деталей. Вони контролювали третину території афганістану на. Характерною рисою талібів є чорні тюрбани та білий одяг. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди?

Що буде після перемоги талібів?

В афганістані таліби здійснюють наступ на столицю. Бойовики руху талібан взяли під свій контроль афганське місто джелалабад, повідомляють змі, посилаючись на офіційних представників афганістану і відповідні заяви талібів.в источнике. Про це повідомляє європейська правда із посиланням bbc. За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters. У 2003 році оон визнала талібан. За версією видання, гані може піти у відставку вже сьогодні. Лідери політичного крила талібів оголосили, що припиняють наступ, щоб домовиться про мирну здачі міста. Канал al jazeera показав ексклюзивні кадри, як таліби займають президентський палац.представник. Таліби відпустили в'язнів найбільшої в'язниці афганістану. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди? Таліби заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула. Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу).

В умовах громадянської війни, яка не припинялася після повалення прокомуністичного режиму мухамеда наджибули в 1992 році. Бойовики руху талібан взяли під свій контроль афганське місто джелалабад, повідомляють змі, посилаючись на офіційних представників афганістану і відповідні заяви талібів.в источнике. Характерною рисою талібів є чорні тюрбани та білий одяг. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. Таліби почали наступ на столицю афганістану.

P1amefyvyrio6m
P1amefyvyrio6m from static.hromadske.radio
На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. Таліби заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Таліби взяли в облогу ключове місто на півні афганістану. Вони контролювали третину території афганістану на. «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди? Високопоставлений чиновник сказав агентству, що таліби заходять з усіх боків, але не навів додаткових деталей. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня.

Вони контролювали третину території афганістану на.

Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу). В афганістані таліби здійснюють наступ на столицю. Таліби у президентському палаці кабула: Наразі президент афганістану ашраф гані проводить переговори з талібами в президентському палаці, повідомила аль арабія. Канал al jazeera показав ексклюзивні кадри, як таліби займають президентський палац.представник. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. Як повідомлялося, таліби мають намір оголосити афганістан ісламським еміратом. У 2003 році оон визнала талібан. Al jazeera показала, що відбувається всередині будівлі. Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула. Лідери політичного крила талібів оголосили, що припиняють наступ, щоб домовиться про мирну здачі міста.

3.3.1 afghanistan during taliban rule. Таліби відпустили в'язнів найбільшої в'язниці афганістану. Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу). Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул.

Qnm3r 9sftqcjm
Qnm3r 9sftqcjm from glavcom.ua
3.3.1 afghanistan during taliban rule. Бойовики руху талібан взяли під свій контроль афганське місто джелалабад, повідомляють змі, посилаючись на офіційних представників афганістану і відповідні заяви талібів.в источнике. Таліби почали наступ на столицю афганістану. Таліби заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Таліби вирішили продемонструвати нам свою міць, виставивши по обидва боки дороги шеренги добре озброєних. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди? Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам.

Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула.

Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Новини від корреспондент.net у telegram. Наразі президент афганістану ашраф гані проводить переговори з талібами в президентському палаці, повідомила аль арабія. Канал al jazeera показав ексклюзивні кадри, як таліби займають президентський палац.представник. Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу). За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters. Як повідомлялося, таліби мають намір оголосити афганістан ісламським еміратом. Про це повідомляє al arabiya, передає унн. Таліби у президентському палаці кабула: Характерною рисою талібів є чорні тюрбани та білий одяг. 3.3.1 afghanistan during taliban rule. Що буде після перемоги талібів? Бойовики руху талібан взяли під свій контроль афганське місто джелалабад, повідомляють змі, посилаючись на офіційних представників афганістану і відповідні заяви талібів.в источнике.

Posting Komentar

0 Komentar